Inspirators: een overzicht van recente video’s

In de afgelopen tijd hebben mijn Inspirators weer een boel nieuwe video’s uitgebracht en ik wil er een aantal bij jullie onder de aandacht brengen.

Steve Ramsey:

Enige tijd geleden vroeg een vriendin van me om een uitklapbare tafel te ontwerpen en enige dagen later verscheen dit filmpje en dit was exact waar aan ze zat te denken, dus binnenkort ga ik aan de slag om er ook een te bouwen, uiteraard van pallethout.

HomeMadeModern:

Dit kanaal volg ik nog niet zo heel lang, maar deze video vind ik wel een van de leukste.

Mike and Lauren:

Een leuke manier om 2 verschillende materialen op een ongebruikelijke manier te combineren.

Jimmy Diresta:

Video’s van Jimmy Diresta zijn altijd erg interessant en leerzaam.

Over een paar weken zal ik weer de meest interessante video’s uit de afgelopen tijd bij jullie onder de aandacht brengen. Als je deze artikelen leuk vind, like ze op Facebook en deel ze met je vrienden.